"Хорошим русским" доведеться повернутися додому? Телеканал "Дождь" припинить мовлення у всіх країнах Балтії

Услід за Латвією ліцензія на мовлення російського телеканалу "Дождь" відкликана Естонією і Литвою. Рішення ухвалено регуляторами країн, повідомляють Патріоти України із посиланням на Postimees.

Ліцензія Латвії давала право каналу поширювати свій контент в країнах Євросоюзу, США та інших країнах. В Естонії "Дождь" транслювали Telia, Elisa і Home 3, проте у двох з цих телеоператорів канал входив в розширений пакет каналів.

"Серед телевізійних пакетів компанії Elisa "Дождь" є каналом за вибором, тому припинення роботи цього телеканалу торкнеться невеликої частини клієнтської бази", - розповів менеджер зі зв'язків зі ЗМІ Elisa Тааві Тедер.

Новий скандал з телеканалом "Дождь"

2 грудня в ефірі телеканалу ведучий новин заявив, що команда продовжить розповідати про "безглузду" путінську мобілізацію, заявивши, що сподівається, що таким чином "багатьом мобілізованим ми допомогли, в тому числі, забезпеченням та елементарними зручностями на фронті".

Латвійський регулятор оштрафував телеканал на 10 тисяч євро, попередивши, що після третього порушення у ЗМІ відберуть ліцензію.

Згодом "Дождь" заявив, що глядачі нібито не так зрозуміли слова ведучого. Самого ж ведучого вже встигли звільнити. Співробітники "Дождя" називають себе ліберальним медіа. Росіяни втекли з Росії у Латвію і продовжують мовити для своїх громадян. Раніше "Дождь" виклав мапу України без Криму.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...