"Хотел человек "русского мира" и - получил привет": Окупанти зруйнували готель ексдепутата від "Партії регіонів" (відео)

Росіяни ракетним обстрілом зруйнували будівлю 4-зіркового готельного комплексу Grand Pettine. Готель розташований на узбережжі Чорного моря. Журналіст Денис Казанський повідомив, що готельний комплекс належить колишньому депутату обласної ради від "Партії Регіонів" Сергію Демидову, передають Патріоти України.

За словами Казанського, Демидов – бізнес-партнер колишнього нардепа Ігоря Маркова, який переховується у Росії та підтримує війну проти України.

Наслідки ракетного удару по готелю Grand Pettine:

Про те, що готельними комплексом володіла фірма Сергія Демидова, повідомляли "Схеми". У 2010 році через борги комплекс оформила на себе німецька фірма. "Схеми" повідомляли, що Демидов і після угоди називав себе радником гендиректора німецького підприємства. Ймовірно, через угоду він вивів свою власність на закордонну фірму.

Одеські активісти та місцеві ЗМІ інформували, що будівництво готелнього комплексу – незаконне. Також вони наголошували, що готель перекрив вихід до моря. Журналісти "Схем" у 2017 році повідомляли, що охоронці готелю перешкоджали їх роботі, коли вони намагалися потрапити на пляж.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...