Хотіла показати "вміння російської жінки": Дружину Пєскова висміяли у мережі за фото зі зброєю НАТО

Дружина прессекретаря російського президента Дмитра Пєскова та олімпійська чемпіонка у танцях на льоду Тетяна Навка похвалилася у соцмережах, що вона проводить вільний час у тирі, передають Патріоти України.

Під час відвідування тиру вона взяла до рук штурмову гвинтівку F90MBR, яка стоїть на озброєнні військ країн НАТО. Відповідне фото з’явилося на Instagram-сторінці Навки.

При цьому вона ще й залишила під ним підпис: "Російська жінка повинна вміти все", очевидно відчуваючи гордість за те, як саме вона проводить вільний час.

Проте в коментарях її підписники почали залишати зовсім не ті реакції, на які, ймовірно, очікувала дружина Пєскова. Дехто нагадав Навці про її походження – що "російська жінка" народилася насправді в українському місті Дніпропетровськ (нині Дніпро), а за національністю вона взагалі єврейка.
Коментарі до фото Навки. Джерело: sports.ru

Також дехто почав жартувати, нібито Навка тренується захищати свій дім, бо начиталася новин про Шрі-Ланку (там протестувальники змусили піти у відставку президента через кризу в країні, а під час протестів 9 липня вони увірвалися в його резиденцію).

Крім цього, дехто з користувачів "підколов" Навку за цинізм, звернувши увагу, що вона в американському одязі й з американською зброєю в руках.


Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...