Хотіли "красиво", але промахнулись: Російські пропагандисти "поховали" батька Путіна за 10 років до народження диктатора, приписавши йому "подвиг"

Російський "Перший канал" зганьбився, помилково приписавши батькові диктатора Володимира Путіна героїчну смерть в 1941-1943 роках, близько за 10 років до народження тирана. Володимир Спиридонович нібито "загинув на Невському п'ятачку, прориваючи вороже кільце" в часи Другої світової війни, передають Патріоти України.

Такий рядок з'явився в ефірі пропагандистського телеканалу, на що звернули увагу в Twitter SOTA. За офіційними даними батько Путіна помер у 1999 році. У сюжеті "Першого каналу" йшлося: "Про це заявляв і президент Володимир Путін, чий батько загинув на Невському п'ятачку, прориваючи вороже кільце".

Як відомо, Невський п'ятачок – умовне позначення плацдарму на лівому березі річки Неви, яку утримували військові Ленінградського фронту з 19 вересня 1941 по 29 квітня 1942 і з 26 вересня 1942 по 17 лютого 1943 року в ході битви за Ленінград.

Чому псевдожурналісти в своєму тектсі "поховали" батька Путіна на десятки років раніше, ніж про це йдеться в офіційних джерелах, – невідомо. До речі, згідно з відкритої інформації, Володимир Спиридонович дійсно брав участь в Другій світовій війні, однак вижив і в 1952 році в нього народився син, котрий став військовим злочинцем та тираном.


"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...