"Хотіли нашої землі - змішайтеся з нею": У ЗСУ показали, як спопеляють окупантів в Україні (відео)


Українські захисники продовжують нищити російських окупантів, котрі прийшли з війною на нашу землю. Ворог зазнає значних втрат як особового складу, так і своєї військової техніки, передають Патріоти України.

У Збройних силах України показали, як спопеляють окупантів в Україні. Відео опублікувала 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого. "Ти ж хотів землі цієї, тож тепер змішайся з нею!" – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що князівські протитанкісти "освітили" день українців, зробили його теплим, пославши танк ворога до пекла. "Ми захищаємо свій народ, свою землю, свою державу. І ліквідація ворога, який прийшов на нашу землю, – єдиний можливий для ворога фінал. Нехай кожен ваш осінній день буде теплим завдяки ЗСУ!" – наголосили захисники України.

Шукав швидкого заробітку: У Харкові затримали хлопця, який допомагав росіянам готувати наступ та збирав дані про ЗСУ (фото)

четвер, 16 травень 2024, 11:59

В Харкові вдалося викрити та затримати ще одного агента фсб – шукав швидкого заробітку, тому потрапив "до уваги" російських агентів. Хлопець мав збирати дані про місця базування українських захисників та фіксувати геолокацію. Про це повідомляє Служба б...

Найближчі півтора місяця - особливо небезпечні: Комбат виступив з попередженням для мешканців Харкова

четвер, 16 травень 2024, 11:36

Максимальне загострення на фронті, зокрема в Харківській області, триватиме близько півтора місяця, коли росіяни матимуть "вікно можливостей", поки до України йтиме необхідна допомога від США. Таку думку висловив командир батальйону ударних безпілотних...