Хотіли перемогу за три дні, але щось пішло не так: У Бєлгородській області формують загони тероборони

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив про створення загонів територіальної оборони чи самооборони. У своєму Telegram-каналі він повідомив, що йдеться нібито про кілька батальйонів, передають Патріоти України.

"Формуємо кілька батальйонів тих, хто за станом здоров'я або за віком не може бути призваний збройними силами, але має бойовий досвід і велике бажання у разі потреби стати на захист свого рідного дому та своєї родини", - повідомив він.

За словами губернатора, на території всіх прикордонних районів Бєлгородської області інструктори, які пройшли «велику кількість локальних воєн і які мають бойовий досвід, проводять зараз тренування та бойове згуртування загонів».

4 грудня губернатори Курської та Бєлгородської областей заявили, що ЗСУ нібито обстріляли прикордонні села.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...