"Хотіли, щоб Вірменії не існувало": Пашинян заявив, що дві країни ОДКБ брали участь у підготовці війни в Карабасі

У середу, 22 травня, прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що дві країни, які входять в ОДКБ, брали участь у підготовці війни з Азербайджаном у Нагірному Карабасі 2020 року. Про це він сказав у парламенті в межах «урядової години». Про це повідомляє Aysor, передають Патріоти України.

Він також зазначив, що ці країни створювали імітацію допомоги. «Я знаю принаймні дві країни-члена ОДКБ, які брали участь у підготовці війни проти нас», — заявив прем'єр.

Про які країни йдеться, він не уточнив. За його словами, ця війна була «не про Нагірний Карабах, а була, щоб не існувало Вірменії». Він додав, що спроби припинити існування Вірменії було продовжено під час бойових зіткнень між вірменськими та азербайджанськими військовими у травні 2021 року, вересні 2022 року та вересні 2023 року.

«Не вийшло. Зараз відбулася ще одна спроба 9 травня 2024 року. Знову не вийшло і не вийде», — сказав Пашинян. ОДКБ — військово-політична міжнародна організація, до якої входять Білорусь, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, Росія і Таджикистан.

Через два дні після серії терактів в Дагестані: У Махачкалі знову стрілянина

середа, 26 червень 2024, 0:05

У столиці Дагестану Махачкалі увечері у вівторок, 25 червня, знову відбулася стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, по російських силовиках у місті знову відкривали вогонь. . Відео зі стріляниною в місті публікують російські пабліки. . Telegram-канал Sh...

З російського полону повернулися 90 українських воїнів - Зеленський

вівторок, 25 червень 2024, 23:38

В Україну з російського полону повернулися 90 захисників. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram у вівторок, 25 червня. . "Вдома - це не просто слова. Вдома - це Україна. Сьогодні ще 90 наших людей повернулися додому з російського ...