Хотіли сховатися за мирними людьми? КВІР планував використовувати цивільні літаки як захист від ракетного удару США

Телеканал Iran International English повідомив, що Корпус вартових ісламської революції навмисно не закривав повітряного простору Ірану для захисту від удару з боку США.

Корпус вартових ісламської революції спеціально залишив повітряний простір над Іраном відкритим для комерційних рейсів, вважаючи, що це знизить імовірність удару США. Про це повідомив телеканал Iran International English у Twitter із посиланням на джерела, передають Патріоти України.

"КВІР вирішив не закривати повітряного простору Ірану як захисну тактику проти будь-якого ймовірного удару з боку США у відповідь на напад Ірану на бази США в Іраку", – йдеться в іншому твіті.



"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...