Хотіли землі - змішались з нею: Українські морпіхи показали, як майстерно відправляють окупантів на "концерт до Кобзона" на Донеччині (відео)

Українські морпіхи проріджують лави російських окупантів. Екіпажі БПЛА 501-го окремого батальйону морської піхоти Військов-морських сил Збройних сил України влаштували "сафарі" на російську піхоту на Донеччині, передають Патріоти України.

"Морпіхи майстерно відправляють окупантів за російським кораблем. Воїни 501-го окремого батальйону морської піхоти майстерно відправляють окупантів за російським кораблем. Так, на Донеччині екіпажі БПЛА морпіхів ювелірно відпрацювали по російських солдатах та доставили їм квитки на концерт Кобзона (померлий кілька років тому російський співак Йосип Кобзон, який, попри українське походження, підтримував окупацію українського Донбасу та Криму Росією. – Ред.)", – пояснили у ВМС ЗСУ у підписі до відео.

На кадрах зафіксовано кілька скидань ВОГів з українських БПЛА. Екіпажі дронів морської піхоти виявляли скупчення загарбників – і прискорювали їхню зустріч з раніше ліквідованими окупантами. Як видно з відео, більшість окупантів, які опинилися під прицілом морпіхів-операторів БПЛА, отримували поранення і падали на землю. Частина більше ніколи не зможе піднятися.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...