Хотіли землі - змішались з нею: Українські морпіхи показали, як майстерно відправляють окупантів на "концерт до Кобзона" на Донеччині (відео)

Українські морпіхи проріджують лави російських окупантів. Екіпажі БПЛА 501-го окремого батальйону морської піхоти Військов-морських сил Збройних сил України влаштували "сафарі" на російську піхоту на Донеччині, передають Патріоти України.

"Морпіхи майстерно відправляють окупантів за російським кораблем. Воїни 501-го окремого батальйону морської піхоти майстерно відправляють окупантів за російським кораблем. Так, на Донеччині екіпажі БПЛА морпіхів ювелірно відпрацювали по російських солдатах та доставили їм квитки на концерт Кобзона (померлий кілька років тому російський співак Йосип Кобзон, який, попри українське походження, підтримував окупацію українського Донбасу та Криму Росією. – Ред.)", – пояснили у ВМС ЗСУ у підписі до відео.

На кадрах зафіксовано кілька скидань ВОГів з українських БПЛА. Екіпажі дронів морської піхоти виявляли скупчення загарбників – і прискорювали їхню зустріч з раніше ліквідованими окупантами. Як видно з відео, більшість окупантів, які опинилися під прицілом морпіхів-операторів БПЛА, отримували поранення і падали на землю. Частина більше ніколи не зможе піднятися.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...