"Хотів би наголосити": Полторак прокоментував слова Коломойського про "громадянську війну" на Донбасі

Олігарх Ігор Коломойський дав інтерв'ю журналістам з програми "Наші гроші". На його думку, в країні відбувається внутрішня громадянська війна, яка не поширилася на всю територію України. Міністр оборони Степан Полторак в інтерв’ю телеканалу "Прямий" сказав, що він здивований словами олігарха, повідомляють Патріоти України.

Полторак зазначив, що він не хотів би давати оцінку Коломойському, бо "від початку агресії Росії проти України він дуже багато допомагав Збройним силам".

Але я, чесно кажучи, був здивований. Тому що я думав, що в Україні немає жодної людини, яка б так думала, – зазначив міністр оборони.

Степан Полторак наголосив, що цивілізований світ розуміє, що на Донбасі українські військові протистоять агресору. Я ще раз хотів би наголосити, що Російська Федерація у 2014 році здійснила агресію проти України, – додав міністр. У свою чергу, Ігор Коломойський вважає, що "внутрішня громадянська війна" має "гарячу фазу" на Донбасі та "холодну фазу" на інших територіях країни.

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...