"Хотів би подарувати вам "Вечірній Київ": Цимбалюк потролив пропагандистів "ДНР" перед прес-конференцією Путіна

Роман Цимбалюк заявив, що дочекається можливості привезти їм українські солодощі у звільнене від російських терористів місто.

Роман Цимбалюк з пропагандисткою з "ДНР".

Український журналіст Роман Цимбалюк перед прес-конференцією президента Росії Володимира Путіна в кулуарах потролив пропагандистів з окупованого Донецька. На своїй сторінці у Facebook він розповів, що спільники окупантів подарували йому коробку цукерок, повідомляють Патріоти України.

Цимбалюк, зі свого боку, у відповідь заявив, що дочекається можливості привезти їм українські солодощі у звільнене від російських терористів місто.

"Зустрів людей з Донецька – подарували цукерки "Вечірній Донецьк". Хотів віддаруватися "Вечірнім Києвом", але поставки Roshen (до Росії. – Ред.) не здійснюються з 2014 року. Мило поспілкувалися, Олена здивувалася, що Путін публічно завжди говорить про те, що Донбас – це Україна. Так що прийде час, і цукерки з вільної України привезу у вільний Донецьк", – написав журналіст.

Роман Цимбалюк

Нагадаємо, у 2019 році Цимбалюк посварився з пропагандистами з ОРДЛО перед прес-конференцією Путіна. Так, він розлютив рупорів окупантів питанням про те, як поживає український Донецьк під владою бойовиків. Крім того, український журналіст нагадав спільникам країни-агресора про неминучу відповідальність за колабораціонізм.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...