"Хотів би сказати, що війна, як Паралімпіада, завершиться через дві доби", - Зеленський

Хотів би сказати, що війна, як Паралімпіада, завершиться через дві доби, але поки це нереалістично. Про це сказав президент України Володимир Зеленський у відеозверненні, передають Патріоти України.

За його словами, зараз приємні новини та перемоги України для всіх нас на вагу золота. "Сьогодні кожен здобуває Україні славу на своєму місці. Показує світу, хто такі українці і яку ми маємо силу", - наголосив президент України.

Він зазначив, що наші паралімпійці в Пекіні на зимовій Паралімпіаді завоювали вже 25 медалей. І посідають друге місце у загальному заліку, поступаючись тільки господарям змагань – Китаю.

"Паралімпіада завершиться за дві доби. Я дуже хотів би сказати те саме й про війну – що вона завершиться за дві доби. Це, на жаль, поки нереалістично. Але це точно буде", - наголосив Зеленський.

Він зазначив, що "і перемога для України, і мир для України – досяжні. І вони для нас будуть дорожчими за будь-що – за золото, срібло й бронзу всього світу".

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...