Хотів підзаробити на пенсії: ЗСУ ліквідували мічмана-окупанта із Северодвінська (фото)

Мічман армії РФ Костянтин Креньов ліквідований Збройними силами України. Окупант близько 30 років прослужив у Сєвєродвінську Архангельської області, а після виходу на пенсію вирішив підзаробити на війні проти нашої країни. Про загибель Креньова 22 вересня офіційно оголосила влада Архангельської області. Зокрема, губернатор Олександр Цибульський заявив, що Креньов нібито з дитинства мріяв стати військовим, передають Патріоти України.

Після школи він вступив до Вищого військово-морського училища радіоелектроніки ім. Попова в Санкт-Петербурзі. "Усе його життя було пов'язане зі Збройними силами РФ", – заявив Цибульський.

Водночас волонтер та блогер-розслідувач Іраклій Комахідзе зазначив, що загиблий окупант був "незрозумілої орієнтації". "Маючи недостатню пенсію, вирішив підзаробити і... вуаля. Прикриттям у звичайному житті мічману служила дружина Ольга Креньова-Алфьорова", – написав блогер у своєму Facebook.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...