"Хотів спровокувати": "Слуга" Яременко дивно виправдався за інтимну переписку з повією у Раді

ЗМІ розповсюдили фото інтимної переписки депутата "Слуги народу" Богдана Яременка під час засідання Верховної Ради. Сам нардеп заявив, що це свідома сфабрикована ним провокація, передають Патріоти України.

Під час голосування він розглядав анкету жінки, яка вказала переваги: секс, зустріч, побачення. Також вона зазначила, що її не цікавлять відносини.

Наводимо їх діалог:

Яременко: ...умови зустрічі з тобою?

Дівчина: Привіт. Місце твоє. Секс захищений, класика і орал. Анальний – табу. Година – 100 доларів. Дві години – 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна.

Сам Яременко вже заявив, що вчинив свідому провокацію і дозволив сфотографувати сфабриковане "листування".

"Це спрацювало. Мисливець за паленими фактами сфотографував те, чого немає", – зазначив депутат.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...