Хотів стрибнути цапиком, але ледве встояв на ногах: Путін продемонстрував дивні рухи біля літака (відео)

До візиту російського "фюрера" до Білорусі прикуто багато уваги. Кажуть, для конспірації у повітря було піднято одразу три урядові борти, на яких літає глава Кремля, передають Патріоти України.

Після посадки одного з них з Путіним на борту, кривавий диктатор спускався трапом і вкотре продемонстрував, що має певні труднощі з пересуванням. Не смертельні, але до деяких незручностей вони призводять.

Наприклад, публіка помітила, як уже біля самого виходу він підскакнув та зістрибнув з останнього ступеня і було помітно, що доклав до цього деяких зусиль.

Так само Путін помітно кульгав, коли прилітав до Ірану в середині липня. І, як ми вже писали раніше, ймовірною причиною кульгавості Путіна є чи то стара травма, чи серйозна хвороба чи банальна старість.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...