Хотів відняти у Зеленського найцінніше: Художник та телеведучий Поярков отримав звинувачення у замаху на президента

Всесвітньо відомий художник України може уславитись ще й як український Бен Ладен, якщо "мисливець на чортів" Баканов не сяде в калюжу.

Телеведучому Сергію Пояркову вручили обвинувальний акт у справі про погрози вбивством президенту Володимиру Зеленському. Про це сам Поярков повідомив виданню Детектор медіа, передають Патріоти України.

Пояркова звинувачують у злочині, передбаченому ч. 1 ст. 346 (Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) КК. Санкція - до п'яти років позбавлення волі. Ведучий говорить, що справу розслідують з жовтня 2019 р нібито через пародії на YouTube, в якій згадувався Зеленський.

Поярков відкидає, що в його діях був злочин: «Ні злочину, ні замаху – не існувало. Не може пародія розглядатися як злочин».

Він стверджує, що президент Володимир Зеленський двічі давав свідчення в цій справі: «Зеленський ще в жовтні дав свідчення, що він шалено переляканий моїми влогами; він боїться і вважає, що мої пародії є смертельною загрозою його життю. Потім він ще в березні теж дав свідчення і сказав, що боїться, коли я демонструє зразки пародій на західних президентів. У нього істерична боязнь, коли його пародіюють».

Водночас прессекретарка президента Юлія Мендель не змогла прокоментувати інформацію, що пан Зеленський двічі свідчив у цій справі. «Ми не володіємо такою інформацією. Нагадує дещо нісенітницю», – сказала вона в коментарі «Детектору медіа».

Все не так погано як декому здається: Голова Комітету збройних сил Сенату США спрогнозували термін контрнаступу ЗСУ

вівторок, 19 березень 2024, 8:14

США наразі вважають, що впродовж найближчих місяців і до кінця 2024 року українські військові відтіснятимуть росіян, а наступного року перейдуть у наступ і встановлять вогневий контроль над Кримом. Але для цього потрібна допомога США. Додаткове фінансу...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали: