Хотів вставити собі зуби: Окупанти взяли до армії рецидивіста з Луганщини, але той провалив "задачу" й опинився в полоні (відео)

Російські окупанти взяли до армії рецидивіста з Луганщини, який хотів заробити грошей на вставні зуби. Як повідомляє прес-служба Служба безпеки України, чоловік - колишній шахтар, однак за фахом не працював давно, адже з 2006 року він тричі був засуджений за торгівлю наркотиками і востаннє звільнився тільки у 2021, передають Патріоти України.

У своїх свідченнях українським правоохоронцям, чоловік розповів, що війну в Україні сприйняв як можливість підзаробітку, тому одразу після повномасштабного вторгнення зателефонував у військкомат і невдовзі підписав контракт як доброволець.

"Став добровольцем з фінансових мотивів. Щоб я міг вставити собі зуби хоч трохи. Як можна зуби вставити, якщо ніде роботи немає... Взяв і просто служив", - розповів загарбник. Він повідомив, що в армії окупантів їх не навчали військової підготовки, а боєкомплекти видали "для галочки".

"Та коли окупантам стало геть сутужно у Сєвєродонецьку, цих вояків відправили у зону бойових дій і поставили задачу: закріпитися на позиції. "Доброволець" задачу провалив, але на відміну від 5 колег по службі, які загинули на його очах, залишився живим. Наразі разом з іншими полоненими він дає свідчення слідчим СБУ", - додали у відомстві.

Авіабомба знищила кілька будинків: Окупанти завдали нового удару по Харкову (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:29

Російські військові 3 травня атакували Холодногоріський район Харкова. Для атаки ворог використав далекобійну зброю УМПБ Д-30. Про це йдеться у повідомленні міської прокуратури, передають Патріоти України. Приліт стався у приватному секторі міста, де н...

"За пряму та безсоромну підтримку": Захарова пригрозила Заходу "нищівним ударом відплати" у разі атаки ЗСУ на Кримський міст

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:40

Представниця МЗС Росії Марія Захарова видала порцію погроз на адресу партнерів України у зв'язку з можливим ударом по Кримському мосту. Її заяву оприлюднив пропагандистський портал "Известия", передають Патріоти України. За версією пропагандистів, Укра...