"Хотите мое мнение? Это незаконное вооруженное формирование!", - Сивохо затаврував Нацкорпус Білецького

Сергій Сивохо сподівається, що розведення військ на Донбасі - "це початок великого шляху".

Новопризначений радник секретаря РНБО Сергій Сивохо назвав партію "Національний корпус" "незаконним збройним формуванням". Про це він заявив в інтерв'ю виданню Vesti.ua, інформують Патріоти України.

Так, Сивохо відповів на ремарку журналіста про те, що інвестиційний форум Re: Think в Маріуполі Донецької області збігся в часі з розведенням військ на Донбасі. "Безумовно. І підтверджую, що в Золотому вже розпочато розведення. А ось що за ситуація зараз з Нацкорпусом, я не в курсі. Хочете мою думку? Це незаконне збройне формування!", - зазначив радник секретаря РНБО.
Сивохо сподівається, що розведення військ на Донбасі - "це початок великого шляху". "Інакше я б не робив того, що роблю. Ми хочемо, щоб не тільки території, але і люди повернулися - це для мене головне", - зазначив він.
Сивохо також поділився своєю думкою про те, за якою моделлю буде відбуватися реінтеграція Донбасу і чи буде регіону надано особливий статус. "Слухайте, йде ж децентралізація в країні. У кожної області буде свій статус. Чого тут хвилюватися? А що в Донецьку / Луганську проти - це завдання Мінської підгрупи, давайте не будемо їх направляти. Вони на місці краще визначаться", - вказав радник.
За його словами, "якщо озвучувати якісь позиції по переговорах, це буде їм заважати". "Там компетентні люди, у них все вийде", - підсумував Сивохо.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...