Ховала вибухівку в борошні: На Донеччині арештували 23-річну пособницю найманців "ДНР" (фото)

На Донеччині 23-річній пособниці бойовиків обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 227 тис. грн. Про це повідомили у прес-службі Донецької обласної прокуратури, передають Патріоти України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в жовтні жителька Донецька, отримавши завдання від представника НЗФ "ДНР", приїхала на підконтрольну українській владі територію Донецької області задля переміщення облаштованого бойовиками схрону з бойовими припасами, вибуховими пристроями та речовинами. Заборонені предмети зловмисниця зберігала в орендованій квартирі, заховавши у пакування з-під борошна.

Крім того, ще одним завданням жінки було здійснення фото- та відеозйомки адміністративних будівель та прилеглих до них територій, а також службового транспорту, що є об’єктами терористичної уразливості. 23-річній жінці повідомлено про підозру у сприянні діяльності терористичної організації (ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу). Їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 227 тис. грн.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...