Ховався у місцевого мешканця: На Харківщині зловили бойовика "ЛНР" (фото)

Місцевий чоловік прикривав у себе бойовика "ЛНР" \ Фейсбук Сергій БолвіновНа деокупованій території Харківської області викрито бойовика "ЛНР" та місцевого мешканця, який його переховував у власному будинку. Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції у Харківської області Сергій Болвінов у Facebook, передають Патріоти України.

"Під час відпрацювання на деокупованих територіях до поліції надійшла інформація, що житель селища Чкалівське надав своє житло та одяг для переховування так званому "військовослужбовцю "ЛНР". "ЛНРівець" затриманий, відносно двох відкрито справу", - уточнив Болвінов.

"Зв’язківцю" бандитського формування "ЛНР" Сергію Пасечнику, 1968 року народження, повідомлено про підозру за ст. 260 ч. 2 Кримінального кодексу, що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

60-річному Сергію Богданову, мешканцю села Чкалівське, загрожує кримінальна відповідальність за ст. 111-1 ч. 4, що карається або штрафом, або позбавленням волі, або забороною займати певною діяльністю. "Усім нагадую, що переховування військовослужбовців РФ або бандитів з ОРДЛО – це кримінально каране діяння. Колабораційна діяльність", – попередив Болвінов.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...