"Хробачі піхотні "вагнер"-штурми "Соледар-22/23" нервово курять": "Мадяр" заявив, що росіяни влаштували Покровське побоїще

Росіяни влаштували масовані та безперервні штурми на Покровському напрямку. Ситуація значно напруженіша, ніж у Соледарі 2022 та 2023 років. Про це заявив командир 414 окремого полку ударних безпілотних авіаційних систем ЗСУ "Птахи Мадяра" Роберт Бровді "Мадяр", передають Патріоти України.

"Покровське побоїще. Хробачі піхотні "вагнер"-штурми "Соледар-22/23" нервово курять за кількістю протягом доби та чисельністю. Їх не багато. Їх овер-дох*я", - заявив "Мадяр".

За його словами, росіяни просто "ллються" пішки. Штурми окупантів виглядають неадекватними з точки зору покладеної живої сили відносно досягнення бажаних цілей.

Їхня техніка практично не доїжджає до лінії зіткнення, над головами постійно літають нічні дрони з мінами. Щоб зрозуміли трафік логістики окупантів, "Мадяр" розповів, що лише підрозділ FPV-дронів "Кліма-Тeam ПМ" за день відпрацював по 20 рухомих одиницях транспорту ворога, витративши 33 дронів на одному відрізку шляхопроводу.

За тиждень оператори "Птахів Мадяра" знищили 232 цілі. Статистика за серпень-місяць буде під чотиризначну, зазначив Бровді.

Військовий закликав місцевих не нехтувати евакуацією, навіть якщо люди звикли до гуркоту техніки та вибухів. "П*дар звіріє, тяжко беручи метри, залиті кровʼю, тому накази знищувати мирняк, за перехопленнями, лунають все частіше", - додав він.

ЗСУ блокують великий шматок Курщини - Forbes

вівторок, 20 серпень 2024, 9:32

Українські воїни в Росії намагаються ізолювати чималий шматок Курської області - понад 480 квадратних кілометрів - між українським кордоном і річкою Сейм. На це звертає увагу видання Forbes, зазначають Патріоти України. "Неясно, скільки ще мостів - пос...

Фредовичу вказали, хто він є: "Гарріс ніколи не кланятиметься перед Путіним, як це робив Трамп... жоден президент не повинен схилятися перед диктаторами", - Байден

вівторок, 20 серпень 2024, 9:08

Чинний президент США Джо Байден заявив, що ніколи не схилявся перед російським диктатором Володимиром Путіним, як це робив 45-й президент Дональд Трамп. Кандидатка від Демократичної партії Камала Гарріс також ніколи кланятиметься перед правителем Кремл...