Хто б сумнівався: Конституційний суд РФ схвалив захоплення територій України

Конституційний суд Російської Федерації підтримав привласнення окупованих територій України - "ДНР", "ЛНР", Херсонської та Запорізької областей. Вже призначені "вибори" в "парламенти" на 2023 рік. Про це повідомляє російське пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України.

Згідно з так званою постановою Конституційного суду "ДНР" та "ЛНР" увійшли до складу РФ в статусі "республік". При цьому російська мова є "державною". Водночас Запорізька та Херсонська області вважаються "прийнятими" до складу Росії в якості "окремих суб'єктів зі своїми нинішніми назвами".

Крім того, гауляйтери Херсонської та Запорізької областей стали "губернаторами". Також на вересень 2023 року призначені вибори в "парламенти" окупованих територій України.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...