Хто хоче стати мільйонером за день? "Укроборонпром" пропонує українцям та росіянам "підробіток"

Державний концерн "Укроборонпром" готовий сплатити премію в 1 000 000 долларів США за угнаний чи трофейний літак. Про це повідомив керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передають Патріоти України.

Ті, хто вміє керувати літаком чи гелікоптером можуть стати мільйонерами. "Укроборонпром" готовий заплатити за поцуплений у окупантів літак чи гелікоптер.

"Державний концерн "Укроборонпром" готовий сплатити премію в 1 млн доларів США за угнаний чи трофейний літак.Також продовжує діяти програма 500 000 долларів США за захоплений гелікоптер в робочому стані. Update: пилотам РФ, который готовы участвовать в программе, гарантируем выдачу гражданства свободной страны!", - йдеться в повідомленні.

Путін припустився великої помилки: Жирнов пояснив, що не так пішло в Китаї

неділя, 19 травень 2024, 10:50

Глава РФ Володимир Путін відвідав Китай, де зустрівся із президентом країни Сі Цзіньпіном. Він не скупився на компліменти, сказав, що вчить китайську мову, почувається, ніби вдома, а потім взагалі назвав росіян та китайців братами. . Росія зараз склад...

"Вони це знають": Екскомандир роти "Айдару" пояснив, чому атака армії РФ на Харківщині не була розвідкою боєм

неділя, 19 травень 2024, 10:42

Штурми росіян півночі Харківської області не є розвідкою боєм, це повноцінний наступ. Однак в окупантів завдання максимум - не захоплення Харкова, а вихід на позиції, які б дозволяли артилерії ЗС РФ працювати по облцентру. Такою думкою поділився в ефір...