Хто може стати головою Адміністрації президента: Прогноз від нардепа

Юрист Коломойського Андрій Богдан навряд чи може розраховувати на подібну посаду.

Іван Баканов. Фото: LIGA.net.

Після інавгурації Володимир Зеленський повинен призначити голову Адміністрації Президента. Останнім часом з'являється багато інформації про можливих керівників, наприклад, Андрія Богдана чи Сергія Шефіра. У прямому ефірі народна депутатка України від "Самопомочі" Олена Сотник сказала, що одна з найбільш ймовірних кандидатур – керівник партії "Слуга народу" Іван Баканов, передають Патріоти України.

Він також був керівником штабу і генеральним директором студії "Квартал 95". Також Олена Сотник прокоментувала, інформацію журналістки Соні Кошкіної, що юрист Андрій Богдан, ймовірно, може очолити Адміністрацію Президента Володимира Зеленського.

"Я сподіваюся, що це виключно чутки. Можливо це бажання самого олігарха Ігоря Коломойського. Проте для Зеленського дуже важливо одразу ж показати, що історія про олігархічну залежність в минулому. Принаймні що він може дистанціюватися", – сказала Олена Сотник.

Вона додала, що продемонструвати це можна тільки призначеннями. Якщо вони будуть на пряму пов’язані з людьми, які є представниками олігарха Коломойського, то ні в кого більше питань не буде.

"Я чула багато, що не можна асоціювати адвоката з його клієнтом. Проте, будемо відвертими, є дійсно адвокатська діяльність, коли людина надає юридичні послуги. Проте Андрій Богдан не є таким виключно юристом або адвокатом Ігоря Коломойського. У вузьких колах ні для кого не секрет, що він є певним продовженням олігарха. Він є довіреною особою і нічого спільного з адвокатурою тут немає", – зазначила депутатка.

Джерело: 24 канал

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...