"Хто наростив міць і був більш нагліший - той і виграє. А сю-сю-сю, мусі-пусі - це не про перемогу": Москаль прокоментував ситуацію на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський і голова української делегації у тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук "не бачать, що Мінські угоди – це тупик".

Україна в конфлікті на Донбасі має демонструвати силу, вважає ексголова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль. Про це він заявив в інтерв'ю, яке опублікували 2 січня, повідомляють Патріоти України.

"Ми не показуємо силу. Слюнтяї ніколи війн не вигравали! Треба нарощувати Збройні сили. Не так, як сьогодні. Не проковтувати, коли в нас стріляють, – давати відповідь вдвічі-втричі сильнішу. Потихеньку відбивати хоча б те, що в нас загарбали всупереч Мінським угодам. Ми бачимо немало прикладів – хто наростив міць і був більш нагліший – той і виграє. А сю-сю-сю, мусі-пусі – це не про перемогу", – заявив Москаль.

На його думку, президент України Володимир Зеленський і голова української делегації у тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук "не бачать, що Мінські угоди – це тупик".

Москаль розкритикував діяльність Кравчука у ТКГ. "Кравчук – колишній ідеолог, який боровся зі "світовим імперіалізмом, сіонізмом та українським буржуазним націоналізмом". Для чого його було брати у ТКГ? Його там ніхто не сприймає. Всі з нього сміються. Схоже, у тих, хто приймає рішення на найвищому рівні, відсутнє розуміння, в якій критичній ситуації опинилися Україна", – зазначив він.

Джерело: Телеграф

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...