Хто насправді надпотуга регіону: Туреччина проведе безпрецедентні військово-морські маневри у Чорному морі

Більше 100 кораблів відпрацьовуватимуть бойові вправи у взаємодії з іншими родами військ. Середній вік кораблів ВМС країни близько 7 років. Для порівняння у ВМС РФ - далеко за 20 років.

Туреччина проведе масштабні навчання Denizkurdu-2019 в Чорному, Егейському та Середземному морях. Про це повідомляє агентство "Анадолу" з посиланням на Міністерство оборони країни, зазначають Патріоти України.

Навчання триватимуть з 13 по 25 травня, і в них будуть задіяні 131 корабель, 57 літаків і 33 вертольота.

У Denizkurdu-2019 візьмуть участь близько 25900 військовослужбовців сухопутних військ, військово-повітряних і військово-морських сил, спецназу і берегової охорони.

"Мета навчань - підвищення боєготовності підрозділів зазначених родів військ", - йдеться у повідомленні.

В рамках Denizkurdu-2019 85 кораблів, задіяних в навчаннях, 21-24 травня відвідають порти Чорного, Середземного і Егейського морів. Зокрема, здійснять захід у 31 турецький та два іноземних порти.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...