Хто перший відважиться на наступ: Експерт пояснив, як морози змінять ситуацію на фронті

Внаслідок перших серйозних морозів, які, за прогнозами синтптиків, настануть у найближчі тиждень-два, ґрунт стане прохідним для військової техніки, тому росіяни зможуть спробувати піти у наступ. Про це заявив військовий експерт Юрій Федоров, передають Патріоти України.

Експерт не виключає, що окупанти спробують посилити наступ на Донецькому напрямку. А про плани ЗСУ йому нічого невідомо, проте Федоров не виключає, що українська армія також вдасться до наступальних дій.

"Морози скують землю і вже вона буде цілком прохідна, ґрунт, для колісної техніки, я вже не кажу про гусеничну. І та, і інша сторона, мабуть, робитимуть наступальні операції. Для початку можна цілком припустити посилення дій російських військ на Донецькому фронті. А щодо ЗСУ, тут робити прогнози набагато важче. Тому що ми не знаємо планів Генштабу ЗСУ і це добре. Такі плани потрібно тримати в секреті доти, доки починати їх реалізовувати на практиці", — сказав експерт.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...