Хто розкрутив мем про 2-3 тижні: Арестович зробив неочікуване зізнання

Фраза Олексія Арестовича про "2 – 3 тижні" швидко стала джерелом мемів. Позаштатний радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович розповів, хто цьому посприяв, передають Патріоти України.

22 березня в ефірі національного телемарафону позаштатний радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович сказав: "Вони будуть наступати, поки не скінчаться, а скінчаться вони дуже швидко. Я даю 2 – 3 тижні на припинення активних бойових дій, тому що нічим буде". Його прогноз швидко підкорив мережу, щоправда, здебільшого як джерело мемів.

Хто розкручував меми про Арестовича

Сам Арестович заявив, що його слова стосувалися наступу російських окупантів на Київ. Оскільки від столиці ворог почав відходити вже на початку квітня, то він вважає свій прогноз доволі успішним.

"Хтось у мережі підхопив та почав говорити, що 2 – 3 тижні залишилося до завершення війни, або активним бойовим діям на всьому фронті. Коли я зрозумів, що мене намагаються за це схопити, я просто сам це все розкрутив через мемчики про себе і зробив бренд", – сказав Арестович.

Нагадаємо, російські окупанти почали відводити свої війська від столиці з 1 квітня через великі втрати і неможливість втримати зайняті позиції.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...