Хто стане міністром закордонних справ у разі перемоги Зеленського: Названо прізвище

У разі перемоги Володимира Зеленського у другому турі президентських виборів екс-міністр фінансів Олександр Данилюк може стати міністром закордонних справ. Таку заяву зробив народний депутат Сергій Лещенко, який входить в команду Володимира Зеленського, повідомляють Патріоти України.

Лещенко зазначив, що на зустрічі з Європейською Бізнес Асоціацією Зеленський тестував публіку, як вона сприйме призначення Данилюка міністром закордонних справ. Але рішення поки не фіналізоване, – додав Сергій Лещенко.

Олександр Данилюк, Сергій Лещенко, екс-міністр економіки Айварас Абромавичус і колишній член НАЗК Руслан Рябошапка сформували групу радників Зеленського в розпал президентської гонки.

Лещенко запевнив, що Зеленський не оголосить кандидатуру прем'єр-міністра, бо її призначає Верховна Рада. Ось главу НБУ Зеленський обіцяв не чіпати, бо у нього семирічний контракт, – додав радник Зеленського.

Олександр Данилюк заявляв, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського у разі його перемоги на виборах має намір одразу почати реформи тих галузей та систем, зміни в яких були лише імітовані.

До слова, у штабі Володимира Зеленського за годину до закриття дільниць почали прибувати політики і громадські діячі – екс-співголова НАЗК Руслан Рябошапка, народний депутат Сергій Лещенко та екс-міністр фінансів Олександр Данилюк. Лещенко та Данилюк не раз в ефірі 24 каналу висловлювали позицію підтримки Володимира Зеленського.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...