Хто стане президентом і забере чужі голоси: Опубліковано цікаву інфографіку по Порошенку і Зеленському

Стало відомо, як розподілятимуться голоси кандидатів на президентські вибори в Україні в першому турі між головними конкурентами другого туру - Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, повідомляють Патріоти України.

Так, згідно з даними в інфографіці від своїх опонентів після першого туру до свого результату Зеленський зможе додати ще близько 17,4% голосів, а Порошенко - близько 5,7%.

У підсумку, сумарно розрив між кандидатами може збільшитися ще на майже 12%. У той же час, не варто забувати про той електорат кандидатів в президенти першого туру, який не голосував ні за Порошенка, ні за Зеленського. Не виключено, що вони можуть і зовсім не прийти на голосування другого туру або до цих пір не визначилися з вибором.

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...

Не рахуючись зі втратами: Росія кидає на штурм Часового Яру людей без зброї, - спікер ОСУВ Хортиця

середа, 1 травень 2024, 20:29

Росія кидає на штурм Часового Яру Донецької області людей без зброї. Керівництво армії РФ дає їм настанову добути зброю в бою. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі Liga, передають Патріоти України. «В районі Часового Яру вже ф...