Хто вершитиме долі війни та миру: Трамп назвав нового радника з нацбезпеки замість Болтона

Дональд Трамп запропонував призначити Роберта К. О’Браєна на посаду радника з національної безпеки. Про це 45 президент США написав у Twitter, зазначають Патріоти України.

"Я із задоволенням повідомляю, що запропоную новим радником з національної безпеки Роберта К. О’Браєна, який зараз займає роль дуже успішного спеціального посланника Президента з питань заручників у Державному департаменті. Я довго і наполегливо працював з Робертом. Він зробить чудову роботу!", - написав Трамп.

Раніше ЗМІ повідомили, що адміністрація президента США розглядає кандидатуру держсекретаря Майка Помпео як основного претендента на посаду радника з нацбезпеки після звільнення Джона Болтона.

Нагадаємо, 10 вересня президент США Дональд Трамп заявив, що звільнив радника Білого дому з питань національної безпеки Джона Болтона.

Відставка сталася на тлі повідомлень про розбіжності у поглядах чиновників кабінету Трампа щодо скасованого мирного плану із запрошення талібів до США. Болтон виступив проти зустрічі з талібами, яку Трамп скасував у вихідні після того, як спочатку запросив угруповання до США завершити мирні переговори.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...