Хто вср*вся? Аваков заявив, що в його конфлікті із Саакашвілі був винен... Порошенко

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та чинний голова виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі попри конфлікти у минулому мають добрі стосунки. Про це Арсен Аваков заявив в ефірі програми "VIP з Наталією Мосейчук" на телеканалі "1+1", передають Патріоти України.

У 2015 році під час засідання Нацради реформ між ними виникла сварка, під час якої навіть полетіла склянка з водою. Аваков розповів, що через кілька років вони зустрілися на одному зі свят та обговорили цю ситуацію.

"Це була, звичайно, емоційна ситуація. Міхеіл (Саакашвілі) гарячий чоловік, східний. Ми теж в крові маємо ці гени. Ми знайшли в собі сили побачитися. Вже це було в постпорошенківський період. Або до виборів? Я вже, чесно кажучи, не пам'ятаю. Ми якось зустрілися на чужому святі і добре поговорили. А потім ще зустрілися. А потім ще. І ми дуже відверто обмінялися. Нам було цікаво. Він мені розповідав, як він це бачив з того боку, починаючи від того, як він дахом ходив, і закінчуючи, цими всіма епізодами, які призвели до конфлікту", - розповів він.

За словами міністра, в цьому конфлікті велику роль відіграв Порошенко.

"Тут роль Петра Олексійовича (Петро Порошенко, експрезидент України. Ред.) висока. Він талановитий маніпулятор в цьому питанні. Ми дуже ясно розуміли, хто, що і як робив. Адже, якби там не було, до Саакашвілі теж потрібно було поставитися чисто по-людськи. І я цю грань ніколи не переходив. І Міхеіл це знає", - підкреслив Аваков.

На уточнювальне запитання, чи часто Аваков жбурляється тумбочкою, міністр відповів: "Ні. Це, напевно, був єдиний випадок". "А, ви тумбочку згадали Майданівську? Там навпаки якась мерзота стояла, щось грубе сказав, дуже погане. А я тоді прийшов з Майдану. Я згадав, що він сказав. Він говорив: "У тебе светр смердить". Щось таке. Це був важкий день. По-моєму, тоді мене не було, хворів два тижні, важкі дні були, Майдан. Мене трохи зірвало", - пояснив він.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...