Хто ви така, щоб перевіряти? Нардеп Тищенко знов накинувся на журналістку

"Слуга народу" накинувся на журналісткуч через незручне питання. Микола Тищенко, який був обраний у Верховну Раду за списками партії "Слуга народу", нахамив журналістці через запитання, що стосується нового глави Міністерства охорони здоров'я. Нардеп порадив представниці ЗМІ "попити води" і додав, що вона не має права його перевіряти. Про скандал у ВР повідомляє видання "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

Як повідомляється, журналістка запропонувала Тищенко і його колезі Артему Культенко пройти невеликий тест на знання міністрів, за призначення яких вони голосували. "Слуги народу" не змогли відповісти на питання, хто зараз очолює Міністерство охорони здоров'я. "Дівчина, ви сьогодні це питання задавали 50 разів всім моїм колегам. Для чого ви це робите, яка ваша мета?" - запитав Тищенко.

Журналістка пояснила, що суспільство звинувачує "Слуг народу" в "сліпому" голосуванні – нардепи голосують, але не читають, за що голосують. А оскільки нещодавно було призначено новий уряд, то депутати повинні знати, кого вони підтримували.

На це Тищенко набрав у склянку води і сказав: "Попийте водички, вам корисно". Культенко заявив, що "з радістю давав би коментарі журналістам", але не розуміє, навіщо йому задають такі питання. Нардепи запевняли, що читають закони, тому журналіст сказала, що хоче це перевірити.

"А хто ви така, щоб мене перевіряти? Ну хто ви? Мій батько? Або дружина? Хто ви, щоб перевіряти?", - сказав Тищенко. Журналістка сказала, що вона представниця ЗМІ, і завдання ЗМІ контролювати владу. Тищенко на це нічого не відповів, а просто пішов.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...