Хтось його дуже не любить: Під Харковом авто одіозного депутата від "ОПЗЖ" розбили біля ресторану (фото)

Правоохоронці з’ясовують обставини пошкодження автомобіля Toyota Land Cruiser на вулиці Полтавський Шлях у селі Нестеренки.

У Харківській області поліція встановлює обставини пошкодження автомобіля депутата міської ради від "ОПЗЖ" Андрія Лесика. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, 5 жовтня близько 19:40 до поліції надійшло повідомлення від 40-річного заявника про те, що він виявив розбите заднє скло автомобіля Toyota Land Cruiser. Транспортний засіб стояв біля ресторану на вулиці Полтавський Шлях. Сигналізація не спрацювала.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку. Автомобіль належить депутату Харківської міськради від партії "Опозиційна платформа – За життя" Андрію Лесику. Про його пошкодження останній повідомив на своїй сторінці в Facebook. Допис датований 5 жовтня 19:47.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...