Хунта потужно мститься за вбивство трьох бійців ЗСУ: У окупантів під Горлівкою великі втрати, росіяни не встигають списувати заднім числом "вантаж 200" на "дембель"

Банкова нарешті дала добро на геометричну відповідь окупантам за вбитих захисників України. Як в старі добрі часи бійці ЗСУ перевиконують план, за кожного побратима відправляючи до пекла не менше двох "гібридів" Путіна

Захисники України за жахливою і трохи забутою окупантами традицією, проряжають нечисленний ланцюг "гібридів" на лінії зіткнення, забираючи по два-три життя росіян, за кожного вбитого українця, зазначають Патріоти України.

Так мешканці Горлівки повідомляють про сім "200-тих" росіян після ранкового бою 20 лютого.
«За останніми даними у нас вже сім 200-х», - пише жителька ОРДО на своїй сторінці в Твіттері.

Відомий блогер, волонтер та аналітик Serg Marco зі свого боку вніс ряд уточнень з того, що відбулося на фронті під Горлівкою 20 лютого, зокрема і про втрати окупантів.

Раніше місцеві жителі повідомляли про п'ять загиблих членах незаконних збройних формувань. Згідно «офіційним» даним «народної міліції ДНР», один член НВФ загинув і двоє поранені. При цьому надійшла інформація, що російське командування списує своє дохле "м'ясо" заднім числом на демобілізацію.

Чи є серед ліквідованих за трьох українських вояків, і той командирований з РФ снайпер, фотку котрого демонстрував секретар РНБО в ефірі каналу "Україна".

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...