"Хуже стало, чем при Украине": Поклонська публічно визнала "провал" Росії в Криму

"Депутат" Держдуми РФ Наталія Поклонська визнала, що медицині Криму не пішла на користь анексія.

"Депутат" від анексованого Криму, коллаборантка Наталія Поклонська визнала, що медицина на півострові була краще за часів України. Гучну заяву Поклонська зробила публічно в ефірі російської радіостанції "Комсомольская правда", передають Патріоти України.

"Депутат" заявила, що за майже 7 років анексії лікарні в Криму прийшли до повного занепаду. Ситуація, з її слів, набагато гірше, ніж була колись. "Если зайти просто в больницу... то вы увидите, что то украинское наследие... оно лишь усугубилось. Еще хуже стало!" - сказала Поклонська.

Вона поскаржилася, що росіяни роблять в лікарнях Криму лише видимість ремонтів, наносячи нову фарбу поверх старих облуплених підвіконь. Особливо "депутата" вразив запах в медичних установах на півострові. "В Керчи, когда был взрыв в колледже, людям в коридорах проводили операции. Сама больница, когда туда заходишь, у меня такое чувство, что даже в 40-х годах такого не было. Ужасная вонь, ничего не работает, нет элементарного", - зазначила колаборантка.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...