Хвалитися більше нічим, диктатор "здувся": Путін уперше за 10 років може скасувати щорічну пресконференцію, - ЗМІ

Російський диктатор Володимир Путін уперше за 10 років може скасувати свою щорічну пресконференцію. Цей захід традиційно відбувається у грудні, проте наразі немає фінального рішення про те, чи відбудеться він до кінця поточного року. Про це повідомило російське видання РБК з посиланням на два знайомих із обговоренням питання джерела. За словами двох інших співрозмовників ЗМІ, підготовка до заходу ще не ведеться, передають Патріоти України.

Зазначається, що під час ухвалення остаточного рішення враховуватиметься, зокрема, ситуація в зоні "СВО". Нагадаємо: у зведенні Інституту вивчення війни від 13 листопада повідомили, що російський диктатор Володимир Путін, ймовірно, навмисно підвищив генерала армії Сергія Суровікіна до командувача окупаційних військ в Україні та дозволив йому вивести їх із правобережжя Херсонщини. Він міг поставити тому завдання "взяти" решту Донецької області, використовуючи "херсонські" сили та новоприбулих мобілізованих військовослужбовців.

Водночас, як зазначили аналітики, не зрозуміло, чи уповноважив його Путін повністю залишити правобережжя Херсонської області на той час, чи Суровікіну довелося докласти зусиль, щоб переконати диктатора в безнадійності будь-яких спроб утриматися в Херсон.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...