"Хватит нести чушь!": Пропагандисти Кремля вигадали черговий дикий фейк про "азовців", але навіть росіяни не повірили

Російські пропагандистські ЗМІ розповсюдили заяву глави Громадської наглядової комісії Москви Георгія Волкова про те, що в полку "Азов" нібито практикували "людоїдство". Фейк розсмішив навіть самих росіян, зазначають Патріоти України.

Так, Волков видав, що дані про канібалізм повідомив полонений боєць полку, який героїчно захищав Маріуполь. Як інформація потрапила саме до нього, глава ГНК не уточнив. У коментарях одразу ж "рознесли" заяву. "Щось якось повідомлення викликає, м'яко сказати, сумнів", "Аби щось написати. Краще пишіть про Пелосі, продовжуйте сценарій до дешевого серіалу. Не ганьбіться", – відреагували росіяни.

"Досить нести нісенітницю", "Їх же всіх повбивали-важко поранили", "Звичайно-звичайно, а ще в них були хвости і роги", "Голова ГНК не думав казки почати писати?" – користувачі з Росії відповіли обуреннями та відвертим тролінгом.

Зазначимо, безглузді фейки навколо полку "Азов" не є рідкістю у пропагандистських ЗМІ. Раніше вони були викликані страхом перед захисниками Маріуполя, згодом метою таких вигадок було бажання розколоти єдине українське суспільство.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...