"Хватит уже изображать "незалежность"! Возвращайтесь домой!": Віце-спікер Держдуми відкрито закликав до ліквідації України (відео)

Заступник спікера Держдуми РФ Петро Толстой закликав Україну "припинити валяти дурня з незалежністю" і повернутися до складу Росії. Таку заяву російський топ-політик зробив в ефірі програми "60 хвилин", передають Патріоти України.

Глава російської делегації в ПАРЄ стверджує, що Україна нібито нікому на Заході нецікава. Крім цього, Петро Толстой в ефірі у пропагандистки Ольги Скабєєвої заявив, що Україна в важкий для себе час може не розраховувати на допомогу союзників.

"Україна ж як мавпа з гранатою - то туди, то сюди (кидається). Збільшує зовнішньополітичну суб'єктність. Вам треба повернутися додому - в Росію. Досить валяти дурня - вдавати з себе незалежних. Зупиніться вже!", - продовжив заступник спікера Держдуми і додав, що українці зараз можуть тільки "просити подачки і годувати салом іноземних солдатів".

Російський топ-політик також звинуватив США у "втечі з Грузії" в 2008 році, натякаючи, що американці нібито в будь-який момент "кинуть" Україну. "На німчуру не треба сподіватися, не треба сподіватися на "співчуваючих" вам поляків, не треба сподіватися на всіх систематично історично зрадивших прибалтів. Вам не треба на них сподіватися. Ви - руські. Повертайтеся додому", - підсумував Петро Толстой в ефірі пропагандистської програми.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...