"Хвороба повністю виснажує, людині здається, що вона вмирає": Зеленський розповів, як його родина хворіла на коронавірус

За словами українського президента, діти переносять цей вірус відносно нормально, деколи може бути температура. Дорослим набагато гірше.

Президент Володимир Зеленський під час візиту в Миколаївську область зізнався, що його сім'я перехворіла COVID-19. Про це він розповів на брифінгу під час відповідей на запитання журналістів, передають Патріоти України.

"Скажу відверто, що цей COVID-19 - це зараза. Іншого слова немає. Захворіла моя дружина і син, до речі, теж. І вони разом лікувалися в лікарні", - зазначив президент Володимир Зеленський.

За словами українського президента, діти переносять цей вірус відносно нормально, деколи може бути температура. А ось дорослим в цьому випадку пощастило менше. "Тому я всім бажаю здоров'я і дуже прошу бути обережними особливо зараз, тому що люди перестали дотримуватися будь-яких карантинних заходів, ніхто нічого не боїться. Повірте нашій родині - ніхто не боїться, поки у тебе поруч хтось не захворів. Хвороба повністю виснажує. На другому тижні у людей відчуття, що вони вмирають", - прокоментував він.

Також Зеленський зазначив, що збільшення кількості хворих в подальшому може повністю зупинити медицину і тоді держава ніяк не зможе допомогти. Тому важливо пам'ятати, що на даний момент все залежить від людей: краще не чекати, а вжити заходи до того, як захворіють близькі Вам люди.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...