Хвороба впливає на рухи та когнітівні здібності: Фахівці звернули увагу на стан Путіна під час останніх виступів

Російський диктатор може бути смертельно хворий. Фото:AP nuotr.Поки обивателі іронізують над дивностями Путіна під час публічних виступів, роблячи меми то з довгим столом, то зі звичайним, але міцно стиснутим руками російського лідера, фахівці знаходять у цьому закономірності, зазначають Патріоти України.

Проблеми Путіна зі столами

Все почалося з довгого столу, за яким російський диктатор приймав візитерів. Тоді лікарі припустили, що він боїться інфекційного захворювання. І оскільки багатометровий стіл це надто навіть для іпохондрика, у Путіна може бути системне захворювання, при якому будь-яка інфекція здатна стати смертельною.

Різні джерела стверджували, що в нього може бути рак, а деякі розслідувачі навіть конкретизували захворювання до раку щитовидної залози. Так, видання Проект з'ясувало, що у поїздках Путіна часто супроводжують хірург-онколог Селіванов та отоларингологи Щеглов та Єсаков. Останні, як фахівці з хвороб горла, можуть спостерігати за станом щитовидної залози.

Втім, спікер Пєсков швидко спростував припущення про онкологію, під час своїх останніх виступів Путін вже не так фанатично дотримувався соціальної дистанції. Так, під час зустрічі із міністром оборони Шойгу він сів за короткий стіл. І тут теж були дива, які кинулися в очі всім.

Російський диктатор міцно стискав кришку столу, вся його поза була неприродною, а права нога постійно посмикувалася.

Путін вислухав доповідь Шойгу і подякував йому за нібито взяття Маріуполя, проте при цьому він виглядав напруженим. І це дивно, з огляду на те, що новини мали бути приємними.

Що кажуть фахівці про поведінку Путіна

На химери з рухами російського лідера звертали увагу давно. Ще в 2015 році Medical News Today припустило, що російський лідер має хворобу Паркінсона. Тоді видання мало й другу версію — так звану ходу стрільця, яка могла б бути у колишнього КДБіста через звичку тримати зброю щільно притиснутою до лівого боку. Після вивчення нещодавнього відео із зустрічі Путіна та Лукашенка цей варіант здається менш правдоподібним.

На перший план знову виходить версія хвороби Паркінсона — і вона має багато прихильників. Так, Луїза Менш, колишній член парламенту Великобританії, розповіла, що в лютому перед вторгненням Росії на територію України вона говорила з деякими високопоставленими джерелами в уряді Великобританії. Вони стверджують, що російський диктатор справді має хворобу Паркінсона.

Ця версія пояснює і одутлість обличчя російського лідера. Стероїди для лікування хвороби, а не ботокс могли викликати подібний ефект. Інформатори Менш також повідомили їй, що нейродегенеративна хвороба вкидає Путіна в депресію та параною. Він справді вірить у все те, що кажуть йому наближені особи: нацистів в Україні, успіхи армії щодо захоплення її території, і навіть біологічні лабораторії на території країни.

Що чекає на Путіна далі

Прогнози при хворобі Паркінсона давати складно. Фахівці кажуть, багато залежить від віку, в якому хвороба виявила себе. Так, при постановці діагнозу у віці 40-65 років людина може прожити ще дуже довго. Якщо симптоми з'явилися після 60 років, прогнозувати вже складніше.

Так чи інакше, ця хвороба впливає на емоційний стан та когнітивні здібності. Це означає, що дії Путіна можуть стати непередбачуваними. І тоді невідомо, хто перехопить кермо влади країною з ядерною зброєю і переконаністю у власній винятковості.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...