Хворий Путін, можливо, встигне побачити наслідки КримНаша: Заступник міністра закордонних справ озвучила терміни вступу України до НАТО

Еміне Джапарова запевнила, що керівництво нашої країни налаштоване оптимістично в питанні інтеграції до Альянсу.

У МЗС України заявили про те, що бачать Україну повноцінним членом НАТО вже в 2030 році. Також у відомстві вважають, що надання нашій країні Плану дій щодо членства стане потужним імпульсом для досягнення критеріїв членства. Про це заявила перший заступник Міністра закордонних справ Еміне Джапарова у своєму відеозверненні, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу МЗС.

"Україна налаштована оптимістично. У 2030 році ми бачимо себе повноцінним членом Альянсу", - заявила вона.

За її словами, в цьому контексті надання Україні Плану дій щодо членства стане новим потужним імпульсом для подальшого руху шляхом реформ і мобілізації зусиль з метою досягнення критеріїв членства.

Крім того, Джапарова зазначила, що в доповіді підтверджено відданість Альянсу політиці "відкритих дверей" з метою посилення східного флангу НАТО і нарощування взаємодії зі східними партнерами, зокрема з Україною та Грузією.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...