Хвиля коронавірусу накриває: У Києві готуються ввести локдаун з 15 вересня, названо ймовірні обмеження

ЗМІ повідомили, що в Кабміні визначили остаточні дати введення локдауна в столиці – його хочуть ввести вже з 15 вересня, а не в листопаді, ніж передбачалося раніше. Про це повідомляє "UNN", посилаючись на власні джерела, передають Патріоти України.

За інформацією видання, буде обмежена робота кафе, ресторанів, салонів краси та інших установ, а також системи громадського транспорту, зокрема і метрополітену, користування яким буде обмежено через систему "Київ Цифровий".

"Усім сказали готуватися на 15 вересня, у них (Кабінету міністрів – ред.) є ще півтора тижня до введення, будуть стежити за динамікою росту кількості хворих на коронавірус і вже від цієї статистики будуть вирішувати, наскільки жорстким буде локдаун. Знаю, що торкнеться громадського транспорту", – повідомило джерело.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...