"Хитнуло, як на кораблі": Жителі пошкодженого будинку в Києві розповіли про атаку ворожих дронів (відео)

У Шевченківському районі Києва внаслідок атаки дронів-камікадзе, які росіяни запустили рано-вранці 19 грудня, постраждало кілька багатоповерхівок. Про пережите місцеві мешканці розповіли журналістам "Телеканалу Київ", передають Патріоти України.

Як розповідають журналісти, збитий ворожий камікадзе розлетівся на шматки та впав на подвір'я між будинками. Нині зараз навколо все всіяне вирвами та уламками.

Жителі одного із будинків кажуть, що спершу був яскравий спалах, за яким пролунав вибух і посипалися шибки. "У нас у спальню влучило. На протяг пролетіло. Ґрати погнуло, наскрізь вікно пробило", - розповідає мешканець однієї з квартир.

Люди пригадують, що в момент інциденту відчули, як будинок похитнувся. Зізнаються, що навіть думали, що "будинок розлетиться". "Квартиру хитнуло, як на кораблі. Які емоції?.. Ну кажу, будинок так хитнуло, конкретно. Я не перебільшую. Але вікна у мене цілі. Тут поруч побило", - каже інший житель.


Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...