Хизувався документами: Проросійський політик Червоненко влаштував скандал на АЗС в Яремче

Колишнього міністра транспорту та зв'язку Євгена Червоненка помітили в Івано-Франківській області. На заправці в Яремче 62-річний одіозний політик влаштував скандал, передають Патріоти України.

Червоненко хизувався, що у нього буцімто є документи від Збройних сил України. Про це повідомив активіст та блогер Сергій Стерненко.

"Відомий проросійський колаборант Євген Червоненко вчора був помічений на одній АЗС у Яремчі Івано-Франківської області", – йдеться в дописі.

Червоненко голосно кричав на працівників заправки, бо був обурений, що йому можуть заправити автомобіль лише за літражем, а не до повного бака. Він стверджував, що оскільки має документи від ЗСУ, йому потрібен тільки повний бак.

Стерненко цікавиться: чому Червоненко, який возвеличував російську армію і стверджував, що битиме кожного, хто спробує зняти з його авто російський прапор, досі на волі?

"Яким боком це проросійське опудало у ЗСУ і які бойові завдання він виконував на Івано-Франківщині?", – додав активіст. Раніше на телебаченні Червоненко часто вступав у гнівні словесні перепалки.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...