Кіборги атакують, або Юльчині кошмари: У Зеленського сподіваються, що роботи не залишать їх безробітними

Прес-секретар Зеленського Юлія Мендель, яка, мабуть, вирішила присвятити недільний вечір постам в соцмережах, поміркувала про роботів, які зможуть замінити близько 10 відсотків працюючих людей. Мендель дуже вразила стаття в The Guardian, написана штучним інтелектом (ШІ), передають Патріоти України.

На її думку, матеріал «розхвилював» і багатьох журналістів, яких роботи можуть залишити без роботи. «Є переконання, що роботи не зможуть повністю замінити журналістів, і в медіа все одно будуть превалювати люди. Адже врешті-решт, журналістика - це не тільки фактаж, це ще й емоційний інтелект, психологія і особиста думка. Тут потужності роботів обмежені», - заспокоїла колег Мендель.
Її дуже стривожило питання, яке поки залишився без відповіді. «Якщо цьому ШІ наказали написати статтю про свою безпеку і він виконав цей наказ так само прекрасно, як і професійний досвідчений журналіст... Так при наказі написати статтю про свою небезпеку, ШІ буде заперечувати цю можливість або просто виконає завдання?», - цікавиться Мендель.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...