Кіля зловтішається? Азаров розповів про "перебіжчика" Гордона

Колишній глава уряду Микола Азаров прокоментував останню заяву українського журналіста Дмитра Гордона про Володимира Зеленського. На своїй сторінці у Facebook Азаров написав, що павуки у банці заворушилися, передають Патріоти України.

«Перебежчики начали поедать друг друга. Некий Гордон предрек «начало конца» Зеленского. Разговаривая про украинских президентов, журналист посетовал, что все время пребывания Зеленского на посту главы государства «опять коту под хвост», поскольку «ничего не было сделано», - пише політик.

За його словами, журналіст сильно дивувався числу ідіотів, які оточують главу держави, і наголошував, що Зеленський обманює народ. Також Азаров нагадав, що в ефірі одного з телеканалів Гордон висловив побажання, щоб президент України до кінця своєї посади ухвалив закон про парламентську республіку, оскільки, як вважає журналіст, за нинішньої форми правління в України нічого не вийде з президентами.

Користувачі прокоментували публікацію Азарова. «Это ужас что творится, если Гордон пошел против Зе, значит скоро будут топить власть», «Гордону уж точно надо помалкивать…он всю свою несознательную жизнь был как бы против, но всегда за… вообще, ещё та женщина с низкой социальной ответственностью», «Да, зря Вова шашлыками кормил», - пишуть у коментарях.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...