Кілька загиблих та десятки поранених: Російські окупанти атакували Харків сімома КАБами (фото)

У вівторок, 24 вересня, у Харкові прогриміли вибухи. У поліції заявили, що з 15:20 до 15:45 росіяни випустили по Харківщині близько семи авіабомб, одна з яких влучила у дев’ятиповерховий будинок у Київському районі міста, зруйнувавши п’ять поверхів, передають Патріоти України.

Зазначається, що під завалами опинились мешканці будинку, а одна його мешканка померла в лікарні. Біля пошкодженого будинку поліція розгорнула штаб, де ті, хто втратив зв’язок з рідними можуть подати заяву та здати аналіз ДНК. Там можна подати і заяву про пошкодження майна.

Також зазначається, що на місці іншого влучання у Київському районі почалась пожежа на базі відпочинку, а в Немишлянському районі вибух був біля хлібзаводу і внаслідок нього загинула жінка.

Крім того, внаслідок удару по Салтівському району міста були пошкоджені спортивний майданчик, дитячий садок, вікна в багатоквартирних будинках та супермаркет, тут від осколкових поранень помер чоловік. «На місці інших влучань у Шевченківському, Салтівському та Київському районах по медичну допомогу ніхто не звертався», — зазначили в поліції.

Кількість постраждалих пізніше зросла до 31. Голова ОВА уточнив, що наймолодшій травмованій — 17 років, найстаршій — 87 років. За його словами, більшість постраждалих перебувають у стані середньої тяжкості, четверо людей перебувають у важкому стані, трьох оперують.

Харківське видання "Думка" опублікувало фото і відео наслідків удару по хлібзаводу. За його даними, внаслідок удару повністю знищений цех з розливу води, загинула жінка, яка там перебувала. Синєгубов заявив, що внаслідок удару російською авіабомбою ФАБ-500 по цивільному хлібопекарському підприємству в Харкові одна людина за гинула та вісім постраждали. Він також опублікував фото наслідків цього удару.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...