Кількість обстрілів менша, але..: Скільки українських воїнів загинули за 100 днів перемир'я на Донбасі

​За словами заступника командувача ОС, з початку бойових дій на Донбасі було заявлено про 21 перемир’я, і оголошене наприкінці липня є найбільш ефективним – кількість обстрілів зменшилася в понад 5 разів.​

За 100 днів перемир’я на Донбасі загинули троє українських військовослужбовців, 11 дістали поранення. Про це повідомив заступник командувача Об’єднаних сил Богдан Бондар на брифінгу щодо ситуації в районі проведення ООС, передають Патріоти України.

За його словами, з початку бойових дій на Донбасі у 2014 році було заявлено про 21 режим припинення вогню і «цей режим (оголошений наприкінці липня 2020 року – ред.) є найбільш ефективним». «Ви знаєте, що обстріли мають місце, вони продовжуються, зокрема й з різних видів озброєння, але завдяки зусиллям всіх наших військових, насамперед тих, хто перебуває на першій лінії, – ми підтримуємо та виконуємо взяті на себе зобов’язання щодо припинення і не відкриття вогню на провокаційні обстріли», - зауважив генерал-майор.

За його словами, в період з 27 липня до 4 листопада на Донбасі загинули троє військових, 11 військових дістали поранення та бойові травмування. «За такий же період до початку режиму припинення вогню загальні втрати становили 197 військових, в тому числі 17 загиблих», - додав він.

Готуються прибрати? Шойгу може потрапити під "удар" через "перезавантаження" влади в Кремлі, - FT

понеділок, 29 квітень 2024, 8:30

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу опинився під загрозою серйозного удару після арешту заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова, якого підозрюють в корупції. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. Видання пише, що Шойгу досі вижи...

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали: