Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова зросла, пошкоджено 20 будинків у центрі міста (відео)

Кількість постраждалих внаслідок удару російських окупантів по центральній частині Харкова 5 травня виросла до 15 осіб. Про це проінформувала у Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України.

"Станом на зараз кількість травмованих зросла до 15 людей", – йдеться у повідомленні.

Раніше було відомо про 10-х постраждалих. У прокуратурі уточнили, що пошкоджено 20 багатоквартирних житлових будинків. Окупанти застосували плануючі авіабомби УМПБ Д30-СН, зафіксовано три влучання по території району.

Пізніше прокуратура опублікувала зняте з дрона відео з місця влучання.

Російські окупанти вчергове вдарили по Харкову вдень 5 травня. Мер міста Ігор Терехов зазначив, що удар припав по житловій забудові в центральній частині Харкова.

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...